#1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα
P&S

PREMIUM ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

parking-podilaton
car wash
recycle

Η εξέλιξη του βιολογικού καθαρισμού στα πλυντήρια αυτοκινήτων της Cityzen!

Η Cityzen διαθέτει το νέο πιστοποιημένο όργανο που μετρά το μικροβιακό φορτίο του εσωτερικού του αυτοκινήτου, πριν και μετά το βιολογικό πλύσιμο. Τα αποτελέσματα της υπηρεσίας του βιολογικού καθαρισμού είναι διαθέσιμα στον οδηγό άμεσα και έτσι μπορεί να ελέγξει το βαθμό απολύμανσης του εσωτερικού του αυτοκινήτου του.

Η μείωση του μικροβιακού φορτίου της καμπίνας του αυτοκινήτου γίνεται, μόνο στη Cityzen, με αποδείξεις!

·       Αρχικά καταγράφεται το μικροβιακό φορτίο στα διάφορα μέρη του αυτοκινήτου όπου συνήθως συσσωρεύονται υψηλές ποσότητες ιών και μικροβίων (τιμόνι,  λεβιές ταχυτήτων, κάθισμα, καθισματάκι μωρού).

·       Ακολουθεί πλύσιμο και απολύμανση της καμπίνας του αυτοκινήτου και των αγωγών του κλιματισμού με ειδικά βιοδιασπώμενα υλικά και απολυμαντικά  εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ. Ο βιολογικός καθαρισμός διαρκεί περίπου 5 ώρες.

·       Κατά τη διάρκεια του κάθε πλυσίματος στα πλυντήρια της Cityzen, ο πλύντης φοράει μάσκα και γάντια μιας χρήσης και λαμβάνονται όλα τα μέτρα  προστασίας που έχουν καθορισθεί από τις αρμόδιες αρχές για την αντιμετώπιση του ιού  CoViD- 19.

·       Μετά την ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού γίνεται εκ νέου μέτρηση του μικροβιακού φορτίου. Τα αποτελέσματα -εγγυημένα- θα είναι εντυπωσιακά.

Επίλεξε την μοναδική premium υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού και εξασφάλισε σήμερα μια επιτόπου παρακολούθηση της διαδικασίας για τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο καθαρισμό αυτοκινήτου με 85€ και ενώ παρκάρεις για 4 ώρες δωρεάν!

Η υπηρεσία παρέχεται κατόπιν ραντεβού μέσω email στο customerservice@cityzen.com.gr ή με ένα τηλεφώνημα στο 213 0 600 000.

Κέρδισε ΕΚΠΤΩΣΗ 20% κλείνοντας το ραντεβού σου με προπληρωμή μέσα από το Cityzen Parking & Services App ή μέσα από το cityzenparking.com, μόνο με 68€!

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους σταθμούς:

Cityzen «Πύργος Αθηνών»: Αγ. Ανδρέου 3-5, Αθήνα

Cityzen Μαρούσι «Αίθριο»: Αγ.Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι