#1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα
P&S

ACS Smartpoint Lockers

ACS Smartpoint Lockers
parking-podilaton
car wash
recycle

ACS Smartpoint Lockers


Εδώ το δέμα σου σε περιμένει!

Τώρα, μπορείς να παραλάβεις την αποστολή σου από τους παρακάτω σταθμούς parking Cityzen, εύκολα και γρήγορα, 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα!

Cityzen Μαρούσι Κρόνος

Cityzen Εμμανουήλ Μπενάκη

Cityzen Δικαστήρια Ευελπίδων

Cityzen Ιλίσια Μιχαλακοπούλου

Cityzen Πύργος Αθηνών

Τι κερδίζεις?

Επισκέπτεσαι το ACS Smartpoint Locker στον σταθμό της επιλογής σου με εύκολη πρόσβαση, στον δικό σου χρόνο, χωρίς να περιμένεις τον courier στον χώρο σου!

Απλά επιλέγεις κατά το check-out στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ή μέσω μηνύματος που θα σου σταλεί, να παραλάβεις από το κοντινότερο ACS Smartpoint Locker. Με δυνατότητα ασφαλούς πληρωμής στο τερματικό POS του Locker (με κάρτες Visa και Mastercard), αλλά και με δωρεάν ενημέρωση για την πορεία της αποστολής (με Viber/sms και e-mail).

Βρες το κοντινότερο ACS Smartpoint Locker με ένα κλικ εδώ.

Βήματα παραλαβής αποστολής από ACS Smartpoint Locker

Βήμα 1ο

Προσέλθετε σε έναν από τους επιλεγμένους σταθμούς Cityzen.To ACS Smartpoint Locker βρίσκεται είτε δίπλα στον χώρο στάθμευσης οχημάτων είτε στην είσοδο-έξοδο του σταθμού ή εντός της αίθουσας αναμονής πελατών.

  1. Διευκρινίσεις για πελάτες με όχημα: Κατά την είσοδο με το όχημά σας θα εκδώσετε κανονικά εισιτήριο, το οποίο και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την έξοδό σας από το σταθμό χωρίς χρέωση, εντός 10 λεπτών (που είναι το χρονικό όριο ελεύθερης παραμονής στο χώρο του parking). Είναι πολύ σημαντικό το όχημά σας να μην εμποδίζει την ομαλή κυκλοφορία των υπόλοιπων οχημάτων, όσο βρίσκεστε μέσα στον χώρο.
  2. Διευκρινίσεις για πεζούς πελάτες: Αν επιθυμείτε να εισέλθετε στο χώρο πεζός, ή να παραλάβετε την αποστολή σας χωρίς όχημα κατά τις βραδινές ώρες, ή όταν τα ρολά είναι κατεβασμένα, μπορείτε να πατήσετε το πλήκτρο «Πληροφορίες» (που βρίσκεται στο μηχάνημα εισιτηρίων στην είσοδο) και να ενημερώσετε τον/την υπάλληλο ότι θέλετε να παραλάβετε την αποστολή σας από το ACS Smartpoint Locker, για να σας επιτραπεί η είσοδος στο χώρο. Για την έξοδο σας πατήστε πάλι το πλήκτρο «Πληροφορίες» (που βρίσκεται στο μηχάνημα εισιτηρίων στην έξοδο) και ενημερώστε τον/την υπάλληλο ότι θέλετε να βγείτε.

Βήμα 2ο

Στην οθόνη του ACS Smartpoint Locker, επιλέξτε «ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».


Βήμα 3ο

Συμπληρώστε τον αριθμό αποστολής που έχετε λάβει σε μήνυμα SMS ή Viber.


Bήμα 4ο

Εισάγετε το 4ψήφιο PIN που έχετε λάβει με μήνυμα SMS ή Viber.


Bήμα 5ο

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει την υπηρεσία αντικαταβολής, πατήστε «ΠΛΗΡΩΜΗ» στη σχετική οθόνη και περάστε την κάρτα σας (Visa ή Mastercard) στο τερματικό POS.


Βήμα 6ο

Παραλάβετε την αποστολή σας και στη συνέχεια κλείστε την ανοιχτή θυρίδα.