#1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα
P&S

Λειτουργία Χώρων Στάθμευσης

Λειτουργία Χώρων Στάθμευσης
\'cityzen\'
parking-podilaton
car wash
recycle

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ


 

Η εταιρεία μας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μέσα από την αξιοποίηση σύγχρονου εξοπλισμού στάθμευσης. Ειδικότερα, η χρήση των αυτόματων μηχανημάτων στάθμευσης προσφέρει άνεση και εξοικονόμηση χρόνου, τόσο στους μηνιαίους (μόνιμους) όσο και στους διερχόμενους (περιοδικούς – έκτακτους) πελάτες των χώρων στάθμευσης.

Επιπλέον, επειδή κάθε χώρος στάθμευσης παρουσιάζει διαφορετικές ανάγκες στον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσής του, η εταιρεία μας έχει αναπτύξει μια ποικιλία διαχειριστικών μοντέλων συνεργασίας με στόχο να επιτυγχάνει τη μέγιστη κερδοφορία για εσάς.

Η επιτυχία μας βασίζεται στο λεπτομερή σχεδιασμό. Αρχικά, καταγράφουμε μαζί με εσάς τις ανάγκες των πελατών σας και καθορίζουμε τους επιχειρησιακούς στόχους των χώρων στάθμευσης. Στη συνέχεια διαμορφώνουμε τη στρατηγική διαχείρισης και τη διαδικασία ελέγχου της αποτελεσματικότητας των χώρων με γνώμονα πάντοτε το αμοιβαίο όφελος των εταιρειών μας.

Έτσι, μπορούμε πάντα να λέμε στον κάθε μας πελάτη ότι για τη Cityzen είσαι πρώτα εσύ… και το συμφέρον της επιχείρησής σου!

Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει τομείς όπως:

  • Προσωπικό

Αναλαμβάνουμε τη στελέχωση της επιχείρησής σας με το κατάλληλα επιλεγμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό και εκπονούμε εξειδικευμένα προγράμματα εργασίας, ανά ειδικότητα. Έτσι, είστε πάντα σίγουροι ότι οι καλύτεροι δουλεύουν, με τον καλύτερο τρόπο, για εσάς.

  • Χρηματοοικονομικά

Καταρτίζουμε πρόγραμμα για όλες τις χρηματοοικονομικές εργασίες που απαιτούνται, βάσει των αναγκών σας. Μέσα από δομημένες διαδικασίες παρακολούθησης, καταγραφής και διασταύρωσης των εσόδων διασφαλίζουμε για εσάς τον πλήρη έλεγχο της οικονομικής απόδοσης της επιχείρησής σας.

  • Συντήρηση εξοπλισμού

Ορίζουμε αυστηρές προδιαγραφές συντήρησης του εξοπλισμού σας, συνάπτοντας σχετικό συμβόλαιο με την προμηθεύτρια εταιρεία, γεγονός που σας προσφέρει τη βεβαιότητα ότι η λειτουργία και η απόδοσή του θα είναι άριστη καθ’ όλη τη διάρκεια χρήσης.

  • Συντήρηση εγκαταστάσεων

Καταρτίζουμε και ακολουθούμε ειδικό πρωτόκολλο συντήρησης του συνόλου των εγκαταστάσεων του χώρου στάθμευσης, εξασφαλίζοντας στους πελάτες σας την άριστη εμπειρία των υπηρεσιών σας και σ’ εσάς τη βέλτιστη απόδοση της επιχείρησής σας.

  • Προμήθειες Υλικών και Αναλωσίμων

Προσδιορίζουμε το σύνολο των αναγκών σας σε προμήθειες κάθε είδους εξοπλισμού, συσκευών και αναλωσίμων (εισιτήρια και ρολά αποδείξεων), προσφέροντάς τα σε εσάς στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, ώστε να μπορείτε και να προϋπολογίσετε με ακρίβεια τα λειτουργικά σας κόστη αλλά και να τα μειώσετε σημαντικά.

  • Μάρκετινγκ

Το δικό μας Τμήμα Μάρκετινγκ γίνεται δικό σας! Διεξάγουμε για εσάς την απαραίτητη έρευνα αγοράς για τον προσδιορισμό της ζήτησης και του ανταγωνισμού και σας υποβάλλουμε αναλυτική πρόταση τιμολογιακής πολιτικής. Επιπλέον, σχεδιάζουμε προωθητικά προγράμματα που αποβλέπουν στη διαφήμιση του χώρου και στην προσέλκυση νέων πελατών, ενισχύοντας και με αυτό τον τρόπο την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής σας.

  • Ανακαινίσεις Χώρων Στάθμευσης

Εκπονούμε ολοκληρωμένες μελέτες και υλοποιούμε εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης σε κάθε χώρο στάθμευσης, ακολουθώντας τα πιο σύγχρονα πρότυπα λειτουργίας και κάνοντας, έτσι, όλες τις υπηρεσίες αιχμής προσιτές και στους δικούς σας πελάτες.

 

Subscribe on LinkedIn

Ενδιαφέρομαι για:

Ονοματεπώνυμο

Τηλέφωνο επικοινωνίας

E-mail επικοινωνίας

Περιοχή

captcha