#1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα
P&S

Park&Plug

Park&Plug
parking-podilaton
car wash
recycle

PARK&PLUG


Φορτίστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο ενώ είναι σταθμευμένο, χάρη στην Υπηρεσία “Park&Plug”!

Οι χώροι στάθμευσης της Cityzen εντάχθηκαν στο Δίκτυο ΦΟΡΤΙΖΩ και αποτελούν πλέον σημεία φόρτισης για τους κατόχους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Όσοι επισκέπτονται τη Cityzen μπορούν να συνδυάσουν τη στάθμευση και τις λοιπές υπηρεσίες με τη φόρτιση του αυτοκινήτου τους, με ασφαλή και ποιοτικό τρόπο.

Οι σταθμοί φόρτισης είναι διαθέσιμοι τόσο σε συνδρομητές του Δικτύου ΦΟΡΤΙΖΩ ή κατόχους FORTIZO Card, όσο και σε ad hoc χρήστες, οι οποίοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτούς μέσω σχετικής εφαρμογής, που δίνει τη δυνατότητα κράτησης, ενεργοποίησης, αλλά και παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο της συνεδρίας φόρτισης.

Για τη διαδικασία της φόρτισης απαιτείται να κατεβάσετε την εφαρμογή, να κάνετε εγγραφή, να βάλετε τα στοιχεία της πιστωτικης / χρεωστικης κάρτας και μετά να επιλέξετε το σημείο φόρτισης. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: https://www.fortizo.gr/pws-leitourgei

Στη Cityzen θεωρούμε ότι η ηλεκτροκίνηση δεν είναι απλώς «τάση» της εποχής, αλλά απαίτηση της αειφόρου ανάπτυξης. Με την υπηρεσία “Park&Plug” νιώθουμε υπερήφανοι. Γιατί σ’ εμάς «αποφορτίζεστε» από το άγχος της άνετης και ασφαλούς στάθμευσης του αυτοκινήτου σας, τη στιγμή που το όχημά σας φορτίζει τις μπαταρίες του για τις επόμενες «πράσινες» διαδρομές σας.

Με δυο λόγια, νιώθουμε υπερήφανοι γιατί μόνο εδώ φορτίζετε και κερδίζετε, και εσείς και το περιβάλλον.

Έτσι, λοιπόν, είτε είστε ήδη κάτοχος ηλεκτρικού αυτοκινήτου, είτε σκοπεύετε να επενδύσετε σε μια τέτοια αγορά στο μέλλον, η Cityzen σας περιμένει: