#1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα
P&S

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
\'cityzen\'
parking-podilaton
car wash
recycle

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


 

Στη Cityzen σχεδιάζουμε και παρέχουμε εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες, στοχευμένες απόλυτα στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, είτε αυτή λειτουργεί ήδη είτε σκοπεύετε να τη «στήσετε» από την αρχή. Mε τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες, όλο το δυναμικό της Cityzen δουλεύει για εσάς και την επικερδή λειτουργία της επιχείρησής σας!

Προσφέροντάς σας την εμπειρία μας, την τεχνογνωσία, την εξειδίκευση, την επιστημονική κατάρτιση, την επιχειρηματική σκέψη, την εξατομικευμένη αντιμετώπιση και την προσωπική μας προσέγγιση, μπορείτε κάθε στιγμή να είστε σίγουροι ότι εσείς και η επιχείρησή σας έχετε πάντα στο πλευρό σας αυτό που χρειάζεστε: τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.

Η παλέτα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει:

  • Επίβλεψη για την απόκτηση και διατήρηση όλων των τυπικών και ταυτόχρονα απαραίτητων δικαιολογητικών λειτουργίας όπως ενδεικτικά πιστοποιητικό πυροπροστασίας, ασφαλιστικές καλύψεις και φορολογικές προδιάγραφες κ.α.
  • Εφαρμογή οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, με ταυτόχρονη αξιολόγηση της κατευθυντήριας ροής τόσο των οχημάτων όσο και των πεζών μέσα στο σταθμό.
  • Σχεδιασμό της ορθής χωροδιάταξης του σταθμού σας, ώστε οι πελάτες σας να εισέρχονται και να εξέρχονται απρόσκοπτα.
  • Έλεγχο της απόδοσης του φωτισμού και προτάσεις μείωσης της κατανάλωσης ρεύματος, ώστε να ελαχιστοποιήσετε τα πάγια έξοδά σας.
  • Διαμόρφωση εσωτερικών και «αισθητικών» επεμβάσεων, ώστε να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος χώρος στάθμευσης ο οποίος μεγιστοποιεί και με αυτό τον τρόπο την εμπειρία επίσκεψης των καταναλωτών.
  • Ορισμός των προδιαγραφών του εξοπλισμού πάρκινγκ που ταιριάζει στις ανάγκες τις επιχείρησής σας. Είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε λύσεις και για τη διαμόρφωση μιας πλήρως αυτοματοποιημένης διαδικασίας ελέγχου πρόσβασης και για το είδος του εξοπλισμού που απαιτείται.

Καλέστε, σήμερα κιόλας, στο 210 6085540 και ανακαλύψτε πως οι μοναδικές μας υπηρεσίες μπορούν να αυξήσουν την κερδοφορία σας!

 

Subscribe on LinkedIn

Ενδιαφέρομαι για:

Ονοματεπώνυμο

Τηλέφωνο επικοινωνίας

E-mail επικοινωνίας

Περιοχή

captcha