#1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα
P&S

Εξειδικευμένες λύσεις για κάθε αγορά

Εξειδικευμένες λύσεις για κάθε αγορά
\'cityzen\'
parking-podilaton
car wash
recycle

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ


Όποια και εάν είναι η ανάγκη λειτουργίας και διαχείρισης εξειδικευμένων αναγκών εμείς στη Cityzen σάς εγγυόμαστε ότι έχουμε την καλύτερη λύση!

Subscribe on LinkedIn
H Cityzen διαχειρίζεται για 21 συναπτά έτη τους χώρους στάθμευσης Μικρής και Μακράς Διάρκειας καθώς και την υπηρεσία Διακεκριμένης Στάθμευσης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η πολυδιάστατη εμπειρία μας στη διαχείριση και λειτουργία των χώρων στάθμευσης Αεροδρομίων μάς επιτρέπει να γνωρίζουμε τον τρόπο ελαχιστοποίησης των λειτουργικών δυσκολιών, μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε αποτελεσματική διαχείριση και να προσφέρουμε στους πελάτες σας άριστη ποιότητα υπηρεσιών.
Ειδικότερα στον τομέα «Διαχείριση Αεροδρομίων» παρέχονται επιπρόσθετα  
services Υπηρεσία μεταφοράς επιβατών από & προς τους χώρους στάθμευσης.
services Υπηρεσία Διακεκριμένης Στάθμευσης (Executive Valet Parking).
services Υπηρεσία ενημέρωσης επιβατών και ρύθμισης της κυκλοφορίας στους χώρους πρόσβασης του Αεροσταθμού.
services Υπηρεσία μεταφοράς υπαλλήλων.
services Πλυντήριο αυτοκινήτων.
Όλες οι κορυφαίες αλυσίδες ξενοδοχείων γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η απρόσκοπτη και αδιάλειπτη λειτουργία των χώρων στάθμευσης οχημάτων των πελατών τους. Σημαντική τόσο για την «εικόνα» του ξενοδοχείου όσο και για την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών τους. Στη Cityzen διαθέτουμε μακρά εμπειρία στη συγκεκριμένη αγορά και συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, όπως το Hilton Athens και το InterContinental.
Με τις καθετοποιημένες λύσεις που εφαρμόζουμε σε μεγάλες αλυσίδες Super Market εξασφαλίζουμε ότι οι θέσεις στάθμευσης χρησιμοποιούνται πραγματικά από τους πελάτες των καταστημάτων και όχι από οδηγούς οχημάτων που εκμεταλλεύονται την απουσία διαχείρισης των χώρων. Επιπρόσθετα, οι λύσεις μας δίνουν τη δυνατότητα για δημιουργία επιπρόσθετου εσόδου στις επιχειρήσεις, μέσω της διάθεσης θέσεων μόνιμης στάθμευσης σε κατοίκους της περιοχής.
Η ορθή διαχείριση χώρων στάθμευσης των νοσοκομείων αποτελεί μια εξαιρετικής σημασίας υπηρεσία, που στόχο έχει να εξυπηρετήσει πρωτίστως όλους αυτούς που έχουν ανάγκη ιατρικής φροντίδας. Επιπρόσθετα, μπορεί να αποτελέσει μια επιπλέον πηγή εισοδήματος για τους οργανισμούς υγείας, καλύπτοντας ανάγκες στάθμευσης όπως εξυπηρέτηση διερχομένων (επισκεπτών), στάθμευση νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και στάθμευση ασθενοφόρων εξυπηρετούνται με τον αποτελεσματικότερο τρόπο χάρη στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τής Cityzen.
Στη Cityzen γνωρίζουμε καλά ότι η διαχείριση χώρων στάθμευσης σε Εμπορικά Κέντρα μπορεί να προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε κάθε επιχείρηση, έναντι αυτών που δεν προσφέρουν σχετικές υπηρεσίες. Παράλληλα, η ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας μεγιστοποιεί την εμπειρία αγορών των επισκεπτών – καταναλωτών των Κέντρων, μία εμπειρία που μόνο η Cityzen εγγυάται ότι μπορεί να προσφέρει στην επιχείρησή σας!

Πείτε μας την ανάγκη της δικής σας αγοράς με ένα τηλεφώνημα στο 210 6085540.

Ενδιαφέρομαι για:

Ονοματεπώνυμο

Τηλέφωνο επικοινωνίας

E-mail επικοινωνίας

Περιοχή

captcha