#1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα
P&S

Εξοπλισμός Στάθμευσης DESIGNA

Αυτόματα Συστήματα & Εξοπλισμός Πάρκινγκ
\'cityzen\'
parking-podilaton
car wash
recycle

Εξοπλισμός Στάθμευσης DESIGNA


H Cityzen ταυτίζεται με την εξεύρεση εξειδικευμένων λύσεων και την παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων στον τομέα της εγκατάστασης, αλλά και της διαχείρισης αυτόματων συστημάτων και εξοπλισμού στάθμευσης.

Είμαστε αποκλειστικοί εισαγωγείς και αντιπρόσωποι της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας DESIGNA, και σχεδιάζουμε πρωτοποριακές λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, θέτοντας νέα υψηλά πρότυπα λειτουργικότητας και ευελιξίας.

Δείτε εδώ τις σημαντικότερες εγκαταστάσεις εξοπλισμού DESIGNA που υλοποίησε η Cityzen.

Οι τεχνικοί μας, με ευρεία γνώση και πολύπλευρη εμπειρία από την αντιμετώπιση διαφόρων προκλήσεων κατά το σχεδιασμό, την εφαρμογή και την υποστήριξη ποικίλων προγραμμάτων, είναι πάντα σε θέση να σας προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις, σύμφωνες με τις απαιτήσεις σας. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται η συνολική εγκατάσταση του εξοπλισμού στάθμευσης, καθώς και η προμήθεια ανταλλακτικών και αναλωσίμων.

Η διαχείριση εξοπλισμού στάθμευσης της Cityzen είναι τέτοια, ώστε να προσφέρει:

  • Αύξηση των εσόδων με την εφαρμογή αυτοματοποιημένων (μη χειροκίνητων) συστημάτων
  • Ποιότητα υπηρεσιών
  • Καινοτομία
  • Αξιοπιστία.

Κέντρο Ελέγχου

Ο σύγχρονος εξοπλισμός σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα Κέντρο Ελέγχου προσφέρει στον κάθε μας πελάτη ξεχωριστά 24ωρη εξυπηρέτηση σε οποιονδήποτε χώρο στάθμευσης, οπουδήποτε στην Ελλάδα ή το εξωτερικό!

Με αυτό τον τρόπο λειτουργίας ο καταναλωτής μπορεί να νιώθει σίγουρος ότι ένας καταρτισμένος υπάλληλος εξυπηρέτησης βρίσκεται διαρκώς δίπλα του, καθ’ όλη τη διαδικασία στάθμευσης.

Το οργανωμένο Κέντρο Ελέγχου, στελεχωμένο με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, είναι πάντα σε θέση να επιβλέπει και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά κάθε είδους περιστατικό όπως, για παράδειγμα, την απλή περίπτωση ενός μηνιαίου πελάτη που έχει ξεχάσει την κάρτα του ή ενός διερχόμενου πελάτη που έχασε το εισιτήριό του.

Παράλληλα, η εφαρμογή παρακολούθησης των χώρων στάθμευσης παρέχει άμεση εικόνα όλων των δεδομένων που βοηθούν στην απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία κάθε σταθμού.

Εκτός από το σύστημα ενδοεπικοινωνίας, οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Ελέγχου και μέσω του τηλεφώνου 24ωρης εξυπηρέτησης. Το Κέντρο ελέγχει άμεσα και στη συνέχεια προσφέρει την καλύτερη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Κλείστε σήμερα ραντεβού με ένα τηλεφώνημα στο 210 6085540 για να δείτε από κοντά το πρωτοποριακό Κέντρο Ελέγχου της Cityzen!

Τεχνική υποστήριξη 

Όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, λειτουργεί και το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Cityzen, παρέχοντας προληπτική συντήρηση του αυτόματου συστήματος στάθμευσης, ώστε να εγγυάται την άμεση επίλυση των τεχνικών προβλημάτων που τυχόν προκύψουν.

Έτσι, κάθε καταναλωτής που μας εμπιστεύεται αντιλαμβάνεται την προτεραιότητα που έχει για εμάς η άμεση, ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή του.

Καλέστε τώρα στο 210 6085540 και ανακαλύψτε την υπεροχή των συστημάτων στάθμευσης που προσφέρουμε!

Subscribe on LinkedIn

Ενδιαφέρομαι για:

Ονοματεπώνυμο

Τηλέφωνο επικοινωνίας

E-mail επικοινωνίας

Περιοχή

captcha