#1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα
P&S

Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο

Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο
Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο
parking-podilaton
car wash
recycle

Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο

Ο Βόλος είναι ο τρίτος σημαντικότερος εμπορικός λιμένας της Ελλάδος και η θέση του αποτελεί γέφυρα μεταξύ Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Ασίας.

Το λιμάνι του Βόλου αναπτύσσεται, εκσυγχρονίζεται και επεκτείνεται και η Cityzen Parking & Services γίνεται μέρος αυτής της τροχιάς. Προχωρά στη διαμόρφωση εγκαταστάσεων του υπαίθριου χώρου στάθμευσης του τελωνείου λιμένος Βόλου, προσφέροντας έτσι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μέσα από την αξιοποίηση σύγχρονου εξοπλισμού στάθμευσης.

Ειδικότερα, με τη χρήση των αυτόματων μηχανημάτων στάθμευσης, η Cityzen προσφέρει άνεση και εξοικονόμηση χρόνου, τόσο στους μηνιαίους (μόνιμους) όσο και στους διερχόμενους (περιοδικούς – έκτακτους) πελάτες των χώρων στάθμευσης.

Η Cityzen Parking & Services, η #1 εταιρία Parking στην Ελλάδα, αναβαθμίζει την εμπειρία στάθμευσης μέσω των καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών που προσφέρει. Στο cityzenparking.com και στο Cityzen Parking app μπορείτε να προαγοράσετε θέση στο χώρο στάθμευσης του τελωνείου λιμένος Βόλου, μόνο με μερικά clicks, με έκπτωση 20%!

 

Συνδέσου. Αγόρασε. Κέρδισε.

 

Λιμένας Βόλου, Περιοχή Πλατείας Τελωνείου, 38221

  • Ωράριο Λειτουργίας: 24×7
  • Διαθέσιμες Θέσεις: 209
  • Υπηρεσίες: ανακύκλωση μικρών ηλεκτρικών συσκευών, φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
  • Παροχές: Θέσεις ΑΜΕΑ, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

13

  • Μέγιστο ύψος: 4.50m

Επικοινωνία.: +30 213 0 600 000 ׀ customerservice@cityzen.com.gr

 

Carwash