#1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα
P&S

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΛΙΝ

\'cityzen\'
parking-podilaton
car wash
recycle

Οι συμμετέχοντες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά τους παρόντες όρους συμμετοχής και να προχωρήσουν σε συμμετοχή μόνο εάν συμφωνούν και αποδέχονται αυτούς στο σύνολό τους. Σε περίπτωση που δε συμφωνούν με οιονδήποτε εκ των όρων συμμετοχής του Διαγωνισμού καλούνται να απόσχουν από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Cityzen Parking & Services» (εφεξής καλούμενη «Διοργανώτρια»),που εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, Λ. Κηφισίας 294 & Τζούνα 1 , ΤΚ 145 63 Κηφισιά, διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω Facebook και πιο συγκεκριμένα μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook https://www.facebook.com/cityzenparking

την παρούσα προωθητική ενέργεια/Διαγωνισμό.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια/διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.

Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού, και οι σύζυγοι αυτών.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από Tετάρτη 07.10.2020  στις 17.00 μέχρι την Τετάρτη 14.10.2020 στις 12.00 το μεσημέρι

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό ο/η συμμετέχων/ουσα θα πρέπει να είναι εγεγραμμένος/η στο Facebook, θα πρέπει να ακολουθεί την επίσημη σελίδα Facebook της Διοργανώτριας και κάτω από την επίσημη ανάρτηση/φωτογραφία του διαγωνισμού (post)  στο Facebook να κάνει comment – tag το όνομα ενός φίλου/φίλη του/της. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό ΔΕΝ απαιτείται η αγορά προϊόντος.

Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτή που έχει υποβληθεί εντός της διάρκειας που ορίζει η Διοργανώτρια. Συμμετοχές που υποβάλλονται εκπρόθεσμα, ήτοι μετά τη λήξη της ορισθείσας διάρκειας ή εάν περιορισθεί η παραταθεί η διάρκεια μετά το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος, ΔΕΝ θα λαμβάνονται υπ’όψιν.

Ο/η συμμετέχων/ουσα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος/η για τον τεχνικό εξοπλισμό και τη σύνδεση στο ιντερνετ για τη συμμετοχή του/της στο διαγωνισμό και την πρόσβασή του/της σε αυτά. Η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά.

Ο/η κάθε συμμετέχων/συμμετέχουσα δικαιούται μιας συμμετοχής. Όσες φορές κι εάν πραγματοποιήσει comment-tag ΔΕΝ δικαιούται περαιτέρω της ΜΙΑΣ συμμετοχής. Όλα του/της τα comment-tags θα αντιστοιχούν απλώς σε ΜΙΑ έγκυρη συμμετοχή.Εάν στο ίδιο comment κάνει tag περισσότερα από ένα άτομα επίσης θα αντιστοιχεί αυτό απλώς σε ΜΙΑ έγκυρη συμμετοχή

Οι πιθανότητες νίκης εξαρτώνται καθαρά από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Έγκυρη συμμετοχή νοείται αυτή για την οποία πέραν των ανωτέρω ισχύουν και τα εξής σωρευτικά :

  1. ΔΕΝ αποτελεί κατά την κρίση της Διοργανώτριας προϊόν απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής στη διαδικασία του διαγωνισμού εκ μέρους του/της συμμετέχοντα/συμμετέχουσας ή τρίτου ή αποτέλεσμα αλλοίωσης των τεχνικών συστημάτων της Διοργανώτριας
  2. Έχει υποβληθεί εντός της διάρκειας του διαγωνισμού ως αυτή ορίζεται από τη Διοργανώτρια
  3. Έχει υποβληθεί σύμφωνα με όσα ορίζει ο διαγωνισμός ότι πρέπει να περιλαμβάνει μια συμμετοχή για να νοείται έγκυρη, ήτοι ο/η συμμετέχων/συμμετέχουσα έχει πραγματοποιήσει Follow της επίσης σελίδας της Διοργανώτριας στο Facebook https://www.facebook.com/cityzenparking   και έχει κάνει comment κάτω από την επίσημη φωτογραφία του διαγωνισμού στην επίσημη σελίδα της Διοργανώτριας στο Facebook κάνοντας tag έναν φίλο/φίλη του/της.
  4. Δεν εμπίπτει στις εξαιρέσεις που προβλέπουν οι όροι συμμετοχής
  5. Είναι σύμφωνη καθ’όλα με τους παρόντες όρους συμμετοχής

Ακύρωση συμμετοχής μπορεί να πραγματοποιηθεί οποτεδήποτε κατά την κρίση της Εταιρείας, ακόμα και μετά την ανακήρυξη του νικητή ή/και την παραλαβή του Δώρου εάν:

  • συμμετέχων/ουσα δηλώσει ότι δεν αποδέχεται τους όρους συμμετοχής στο σύνολό τους,
  • αποκαλυφθεί ότι η συμμετοχή δεν πληρεί τις προϋποθέσεις έγκυρης συμμετοχής,
  • τα στοιχεία που δήλωσε ο/η συμμετέχων/ουσα στο Διαγωνισμό (σε οιοδήποτε εκ των σταδίων αυτού, ακόμα και στην παραλαβή του Δώρου) είναι ψευδή, ολικά ή μερικά,
  • για οιονδήποτε λόγο η προσπάθεια επικοινωνίας με τον/την νικητή/τρια ή/και με την αποδέκτη του Δώρου που ο νικητής ή η νικήτρια τυχόν ορίσει αναφορικά με την παραλαβή του Δώρου αποβεί άκαρπη εντός τριών ωρών από την ανακήρυξη/ανακοίνωση αυτού/αυτής

ΚΛΗΡΩΣΗ- ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΗΤΗ

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στα γραφεία της Διοργανώτριας, η οποία εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, Λ. Κηφισίας 294 & Τζούνα 1 , ΤΚ 145 63 Κηφισιά ,στις 14.10.2020 ημέρα Δευτέρα κι ώρα 13.00

Θα κληρωθούν δύο (2) νικητές και δύο (2) επιλαχόντες. Οι επιλαχόντες θα έχουν δικαίωμα στο Δώρο  εάν δεν το λάβουν για οιονδήποτε λόγο οι αρχικοί νικητές.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί αμέσως μετά από τη Διοργανώτρια με αντίστοιχο comment με tag  του/της κάθε νικητή/τριας κάτω από την επίσημη ανάρτηση/φωτογραφία του διαγωνισμού στην επίσημη σελίδα της Διοργανώτριας στο Facebook και θα καλείται να επικοινωνήσει αποστέλλοντας inbox στη Διοργανώτρια σχετικά με την παραλαβή του Δώρου . Ενδεχομένως να προσπαθήσει να επικοινωνήσει συνεργάτης της Διοργανώτριας και απευθείας με  νικητή/τρια.

Για να θεωρηθεί ότι νικητής/τρια παρέλαβε το Δώρο θα πρέπει να επικοινωνήσει με τη Διοργανώτρια εντός τριών ωρών από την ανακήρυξη/ανακοίνωση αυτού και να επιβεβαιώσει εγγράφως στη Διοργανώτρια ότι παραλαμβάνει το Δώρο και προτίθεται να το εξαργυρώσει. Η Διοργανώτρια δύναται να ζητήσει να λάβει αντίγραφο της ταυτότητας ή άλλου εγγράφου ταυτοποίησης του νικητή/νικήτριας. Σε περίπτωση που ζητηθεί από τη Διοργανώτρια ο νικητής/η νικήτρια του Δώρου θα πρέπει να παράσχει αντίγραφο της ταυτότητας ή άλλου εγγράφου ταυτοποίησης.

Μετά το άκαρπο πέρας του προαναφερόμενου περιθωρίου των τριών ωρών ή σε περίπτωση που ο/η νικητής/τρια αρνηθεί την παραλαβή το Δώρο θα διατεθεί σε επιλαχόντα

ΔΩΡΟ

Το Δώρο είναι δύο δωροεπιταγές για καύσιμα ΕΛΙΝ αξίας είκοσι πέντε Ευρώ (€ 25) η κάθε μία προς κάθε εκ των δύο νικητών. Συνολικά δηλαδή θα διατεθούν τέσσερις δωροεπιταγές συνολικής αξίας Ευρώ εκατό (€ 100). Ο κάθε νικητής θα κερδίσει δηλαδή καύσιμα αξίας Ευρώ πενήντα (€ 50) συνολικά.

H εξαργύρωση του Δώρου θα μπορεί να πραγματοποιηθεί έως 31.12.2020. Μετά την 31.12.2020, το Δώρο ΔΕΝ θα δύναται να εξαργυρωθεί.  Ο/Η νικητής/τρια ουδεμία αξίωση θα έχουν σχετικά έναντι της Διοργανώτριας εξ αυτού του λόγου κι η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά.

Το Δώρο μπορεί να εξαργυρωθεί μόνον από τον εκάστοτε νικητή/τη νικήτρια

Το Δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό, δεν ανταλλάσσεται, δεν αντικαθίσταται, δεν εξαργυρώνεται με χρήματα ή δωροεπιταγή ή κουπόνια σε οιαδήποτε τιμή, δεν μεταβιβάζεται. Ο νικητής δεν έχει το δικαίωμα να εξαργυρώσει μέρος της δωροεπιταγής και να διατηρήσει το υπόλοιπο προς εξαργύρωση σε δεύτερο χρόνο. Η εκάστοτε δωροεπιταγή εξαργυρώνεται υποχρεωτικά συνολικά. ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό ο νικητής να εξαργυρώσει και τις δύο δωροεπιταγές που θα λάβει ταυτόχρονα.

 Οι συμμετέχοντες αποδέχονται το Δώρο ως έχει κι ως παρέχεται.

Οι δωροεπιταγές μπορούν να εξαργυρωθούν σε όλα τα πρατήρια ΕΛΙΝ ανά την Ελλάδα. Προς διευκόλυνση του κάθε νικητή όμως η Διοργανώτρια θα τον/της ενημερώσει για δύο ή τρία πλησιέστερα σε αυτόν/αυτήν πρατήρια ΕΛΙΝ. Η ενημέρωση αυτή θα είναι καθαρά πληροφοριακού χαρακτήρα.

Το Δώρο μπορεί να παραληφθεί από κάθε νικητή από οποιονδήποτε χώρο στάθμευσης Cityzen της επιλογής του.

Η Διοργανώτρια δεν θα ευθύνεται για οιοδήποτε κόστος οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας ή προϊόντος αιτηθεί και λάβει νικητής/νικήτρια από τη Cityzen ή την ΕΛΙΝ, με αφορμή ή επ’ ευκαιρίας της εξαργύρωσης του Δώρου του Διαγωνισμού ή κατά τη διάρκεια εξαργύρωσης αυτού. Ο/Η νικητής/νικήτρια αναγνωρίζουν και δηλώνουν ότι ουδεμία αξίωση θα έχουν σχετικά έναντι της Διοργανώτριας.

Η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά με τα καύσιμα

ΕΥΘΥΝΗ

O Διαγωνισμός διεξάγεται αποκλειστικά από την Διοργανώτρια, ήτοι της ανώνυμης εταιρείας Cityzen Parking & Services. Η ΕΛΙΝ ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά με το Διαγωνισμό.

Η Διοργανώτρια ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη κι οι συμμετέχοντες δεν διατηρούν καμία αξίωση ή δικαίωμα έναντι αυτής για την πραγματοποίηση, συνέχιση, ολοκλήρωση του Διαγωνισμού. Η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται στην διάθεση του Δώρου στον νικητή, ως ορίζει κι ανακοινώνει εκείνη το Δώρο κατά την αποκλειστική κρίση της.

Η Διοργανώτρια ΔΕΝ ευθύνεται για το εάν νικητής του Δώρου θα μείνει ικανοποιημένος από το Δώρο.

Η Διοργανώτρια ΔΕΝ ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκύψει στο Facebook ή/και στην επίσημη σελίδα της στο Facebook με αποτέλεσμα αυτά να μην είναι προσβάσιμα ή να μην είναι προσωρινά προσβάσιμα ή να είναι προσβάσιμα περιορισμένα ή με αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της προωθητικής ενέργειας/διαγωνισμού ή ακύρωσης ή μη λήψης κάποιων συμμετοχών λόγω μη καταχώρησης των σχετικών comments.

H Διοργανώτρια ΔΕΝ ευθύνεται εάν για οποιονδήποτε λόγο συμμετέχων ή συμμετέχουσα δεν έχει τον αναγκαίο τεχνικό εξοπλισμό για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό ή δεν έχει πρόσβαση στο ιντερνετ για την συμμετοχή στο Διαγωνισμό ή δεν έχει πρόσβαση στο Instagram για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό και δεν είναι υποχρεωμένη να παρέχει τέτοια πρόσβαση η ίδια σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό

Η Διοργανώτρια ΔΕΝ ευθύνεται για οιαδήποτε ζημία, άμεση ή έμμεση, θετική κι αποθετική, κι ηθική βλάβη ή έξοδα που μπορεί να προκύψουν σε συμμετέχοντα ή τρίτο με αφορμή ή επ’ ευκαιρίας της συμμετοχής ή νίκης συμμετέχοντα στο Διαγωνισμό ή αποδοχής ή εξαργύρωσης του Δώρου ,εξ αυτού του λόγου.

Oι συμμετέχοντες είναι ήδη εγγεγραμμένοι χρήστες του Facebook και έχουν αποδεχτεί τους όρους λειτουργίας και παροχής υπηρεσιών αυτού και την πολιτική απορρήτου αυτού. Η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που συλλέγει η Διοργανώτρια για την πραγματοποίηση του Διαγωνισμού είναι το όνομα προφίλ εκάστοτε συμμετέχοντα στο Facebook, η εικόνα προφιλ που εμφανίζεται δίπλα από το όνομα αυτού για τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό καθώς και το όνομα προφίλ εκάστοτε φίλου που οι συμμετέχοντες κάνουν tag στα comments. Tα προαναφερόμενα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα αναρτώνται από εκάστοτε συμμετέχοντα, ήδη εγγεγραμμένο χρήστη του Facebook, στην επίσημη σελίδα της Διοργανώτριας στο Facebook. Το όνομα του νικητή και του επιλαχόντα θα αναρτηθεί από τη Διοργανώτρια επίσης στην επίσημη σελίδα της Διοργανώτριας στο Facebook. H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, με βάση τις πληροφορίες που παρέχουν οι συμμετέχοντες, το comment και το όνομα προφίλ, με τη χρήση ηλεκτρονικής εφαρμογής. Tα δεδομένα αυτά θα τύχουν επεξεργασίας από την εφαρμογή με αποκλειστικό σκοπό την εκτέλεση της κλήρωσης.

Η Διοργανώτρια ως διαχειρίστρια της επίσημης σελίδας της στο Facebook είναι από κοινού Υπεύθυνη Επεξεργασίας με το Facebook. Την Πολιτική Απορρήτου του Facebook oι συμμετέχοντες μπορούν να βρουν στον ακόλουθο σύνδεσμο https://el-gr.facebook.com/payments_terms/privacy . Για τους σκοπούς πραγματοποίησης/ολοκλήρωσης της διαδικασίας της προωθητικής ενέργειας Διαγωνισμού Υπεύθυνος Επεξεργασίας είναι η Διοργανώτρια.

Η Διοργανώτρια επεξεργάζεται τα ανωτέρω Δεδομένα για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό για τους εξής σκοπούς:

(α) Για να καταστεί δυνατή η συμμετοχή συμμετέχοντα στο Διαγωνισμό και για να πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή.

(β) Για να ανακοινώσει τον νικητή και για την επικοινωνία με το νικητή για την παραλαβή του Δώρου

(γ) Για την προώθηση της Διοργανώτριας στο ευρύ κοινό και για την ενημέρωση του κοινού για τις προωθητικές ενέργειες που πραγματοποιεί για τους followers της στα social media και συγκεκριμένα στο Facebook.

Νομική βάση της επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα των συμμετεχόντων που πραγματοποιεί η Διοργανώτρια για τη συμμετοχή αυτών στο Διαγωνισμό είναι η συγκατάθεση των ίδιων των συμμετεχόντων, την οποία παρέχουν οι συμμετέχοντες στη Διοργανώτρια με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν ενημερώσει τους φίλους τους που έχουν σκοπό να κάνουν tag στα comment του Διαγωνισμού για τη συμμετοχή τους σε αυτόν για τους παρόντες όρους και να έχουν λάβει τη συγκατάθεσή τους σχετικά με τη χρήση του ονόματος προφίλ τους στο Facebook. Οι συμμετέχοντες διατηρούν πάντα το δικαίωμα να ανακαλέσουν τη συγκατάθεσή τους ανά πάσα στιγμή διαγράφοντας το σχόλιό τους  κάτω από την ανάρτηση/φωτογραφία του Διαγωνισμού της Διοργανώτριας. Σε περίπτωση που συμμετέχων/συμμετέχουσα ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του/της διαγράφοντας το σχόλιό του/της πριν την πραγματοποίηση της κλήρωσης, δε θα είναι πλέον εφικτή η συμμετοχή αυτού/αυτής στο Διαγωνισμό. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση έως το χρονικό σημείο της ανάκλησης αυτής.

Tα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που παρέχουν οι συμμετέχοντες για τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό θα παραμείνουν αναρτημένες  επ’αόριστον στην επίσημη σελίδα της Διοργανώτριας στο Facebook στο ιστορικό της σελίδας της Διοργανώτριας. Επίσης αναρτημένη στην επίσημη σελίδα της Διοργανώτριας στο Facebook θα παραμείνει στο ιστορικό της σελίδας της Διοργανώτριας η ανακοίνωση με το όνομα του προφίλ του νικητή του Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες μπορούν να διαγράψουν μετά το πέρας του Διαγωνισμού οποτεδήποτε το σχόλιό τους εάν το επιθυμούν.

Σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα που παρέχoυν οι συμμετέχοντες στη Διοργανώτρια διατηρούν μεταξύ άλλων τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης και φορητότητας όπως ειδικότερα αυτά ορίζονται στα άρθρα 13 έως 21 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου (GDPR). Οι συμμετέχοντες ως προαναφέρεται διατηρούν και το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης που παρείχαν σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων τους οποτεδήποτε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας και την άσκηση αυτών μπορείτε να αποστείλετε E-Mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου privacy@cityzen.com.gr.

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται με οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, www.dpa.gr. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr – Τα δικαιώματά μου – Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Οι συμμετέχοντες/ουσες δεν έχουν, ούτε αποκτούν, ούτε διατηρούν κανένα απολύτως δικαίωμα επί των σημάτων, ονομάτων, ενδείξεων, εμβλημάτων και λοιπών διακριτικών γνωρισμάτων της Διοργανώτριας

H/ο νικήτρια/της του Δώρου επιτρέπει, παρέχει την άδεια στη Διοργανώτρια άνευ ανταλλάγματος ή αποζημιώσεως, όπως χρησιμοποιεί το όνομά του και την φωτογραφία προφιλ του στο Facebook ή άλλη φωτογραφία- σε περίπτωση που o  ίδιος ο νικητής/ η ίδια η νικήτρια του Δώρου επιλέξει να παρέχει στη Διοργανώτρια σχετικά κατά την αποκλειστική κρίση και διάθεσή του/της μια άλλη φωτογραφία, η οποία είναι μια απολύτως προαιρετική επιλογή του νικητή/της νικήτριας και η Διοργανώτρια ουδεμία αξίωση έχει σχετικά -για την ενημέρωση του κοινού μέσω Facebook ή άλλων social media – ενδεικτικά Instagram- για την συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια/Διαγωνισμό που πραγματοποιεί αλλά και για την ενημέρωση του κοινού για τις εν γένει προωθητικές ενέργειες που πραγματοποιεί στα social media για τους followers (ακολούθους) της .

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι παρόντες όροι συμμετοχής στο Διαγωνισμό είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα .  Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή από μέρους των συμμετεχόντων όλων των όρων του Διαγωνισμού, οι οποίοι όλοι θεωρούνται ουσιώδεις. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους οποτεδήποτε κατά την κρίση της. Η Διοργανώτρια θα αναρτήσει σχετική ανακοίνωση αναφορικά με την τροποποίηση των όρων στη σελίδα https://bit.ly/3jHUbFg 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, παρατείνει, περιορίσει ή διακόψει τη διάρκεια της παρούσας προωθητικής ενέργειας/διαγωνισμού, να τροποποιήσει, αντικαταστήσει, μεταθέσει το Δώρο με άλλο, αξίας ίδιας, μικρότερης ή μεγαλύτερης, ίδιου ή διαφορετικού είδους (υπηρεσία ή προϊόν),   καθώς και να τροποποιήσει τους παρόντες όρους συμμετοχής και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή /και να ακυρώσει την παρούσα προωθητική ενέργεια/διαγωνισμό  οποτεδήποτε, κατά την κρίση της, αναρτώντας σχετική ανακοίνωση  στη σελίδα https://www.facebook.com/cityzenparking στο Facebook.

Σε περίπτωση τροποποίησης της παρούσας προωθητικής ενέργειας/Διαγωνισμού , συμπεριλαμβανομένης της διακοπής ή ακύρωσης αυτής ή τροποποίησης οιουδήποτε εκ των παρόντων όρων ή/και τροποποίησης του Δώρου,  καθώς και σε περίπτωση αλλαγής του Instagram και των όρων χρήσης του, οι συμμετέχοντες/ουσες δεν θα δικαιούνται να προβάλουν οποιαδήποτε αξίωση κατά της Διοργανώτριας και σε κάθε περίπτωση περίπτωση παραιτούνται ρητώς αυτής. Η Διοργανώτρια δεν θα φέρει οιαδήποτε ευθύνη έναντι των συμμετεχόντων εξ αυτών των λόγων.

 

ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ – ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Συμμετέχοντες και Διοργανώτρια θα επιλύουν φιλικά οιαδήποτε τυχόν διαφορά προκύψει σχετικά με το Διαγωνισμό ή/και την ερμηνεία ή/και εφαρμογή των όρων συμμετοχής. Σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η φιλική επίλυση της διαφοράς εντός ενενήντα ημερών, αυτή θα υπάγεται προς επίλυση στα Δικαστήρια, όπου αρμόδια ορίζονται τα καθ’υλην αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών, ενώ εφαρμοστέο δίκαιο ορίζεται το ελληνικό.