#1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα
P&S

ΣΤΗ CITYZEN ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΑΝΕΠΑΦΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ VIP Ή ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!

parking-podilaton
car wash
recycle

ΣΤΗ CITYZEN ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΑΝΕΠΑΦΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ VIP Ή ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!


Η Cityzen κάνοντας χρήση του σύγχρονου εξοπλισμού και των αυτοματοποιημένων συστημάτων που διαθέτει, μετέτρεψε το Parking σε μία ανέπαφη και ξέγνοιαστη διαδικασία για κάθε οδηγό!

Είτε είσαι μηνιαίος πελάτης είτε διερχόμενος οδηγός, μπορείς να παρκάρεις εντός των χώρων στάθμευσης της Cityzen χωρίς να έρθεις σε επαφή με αυτόματα μηχανήματα πληρωμής ή με χαρτονομίσματα.

Για όσους επιλέγουν να σταθμεύσουν στους χώρους στάθμευσης με μηνιαία συνδρομή, η Cityzen μετέτρεψε αυτόματα όλες τις κάρτες των πελατών της σε μορφή VIP. Οι μπάρες  πλέον αναγνωρίζουν την πινακίδα του οχήματος και ανοίγουν αυτόματα επιτρέποντας στον οδηγό να εισέλθει στο χώρο στάθμευσης εντελώς ανέπαφα. Επιπλέον, για όσους θέλουν να αποφύγουν την συναλλαγή με χαρτονομίσματα, οι πληρωμές  μπορούν να γίνονται με πιστωτική κάρτα στο αυτόματο μηχάνημα πληρωμής αλλά και με κατάθεση σε τραπεζικό αριθμό, μέσω e- banking.

Όσον αφορά στους διερχόμενους οδηγούς, η εφαρμογή για smartphones CityzenApp  δίνει την δυνατότητα να κλείσουν και να προαγοράσουν θέση στάθμευσης μέσα από το κινητό τους. Όποιος δεν επιθυμεί να κάνει προαγορά, η Cityzen φρόντισε και δημιούργησε τη νέα πρωτοπόρα για  τα ελληνικά δεδομένα υπηρεσία, zenParking! Ο κάθε οδηγός μπορεί να εισέλθει, να παρκάρει και να πληρώσει λίγο πριν εξέλθει από το χώρο στάθμευσης. Η έξοδος από τους χώρους της Cityzen γίνεται  μέσα από το κινητό εύκολα, γρήγορα και αυτοματοποιημένα χωρίς να χρειάζεται να έρθει ο οδηγός σε επαφή με χαρτονομίσματα ή αυτόματα μηχανήματα πληρωμής.

Για λόγους υγιεινής και προστασίας επίλεξε τις ανέπαφες συναλλαγές Parking στους χώρους της Cityzen!