#1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα
P&S

ΣΤΙΣ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ TEST RIDE ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ CITYZEN ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ!

\'cityzen\'
parking-podilaton
car wash
recycle

ΣΤΙΣ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ TEST RIDE ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ CITYZEN ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ!


Στις 27 Δεκεμβρίου, η Cityzen σου προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις δωρεάν test ride με 6 ηλεκτρικά ποδήλατα διαφορετικών προδιαγραφών!

Από τις 16:00 έως τις 19:00, εντός του χώρου στάθμευσης Cityzen Δικαστήρια Ευελπίδων θα υπάρχει ειδική διαδρομή όπου θα μπορούν πελάτες αλλά και επισκέπτες του σταθμού να βιώσουν την εμπειρία οδήγησης ενός ηλεκτρικού ποδήλατου.

Τη συγκεκριμένη ημέρα και έως τις 6 Ιανουαρίου, από τις 15:00 έως τις 03:00 θα ισχύει ο ειδικός νυχτερινός τιμοκατάλογος της Cityzen, nightparking. Με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις της περιφέρειας στο Πεδίον του Άρεως, που είναι ακριβώς απέναντι από το χώρο στάθμευσης, η Cityzen μειώνει τη τιμή του parking σε 2€ την 1η ώρα και 50 λεπτά κάθε επόμενη.

Λίγα λόγια για τη μετακίνηση με το ηλεκτρικό ποδήλατο στην πόλη…

E – Bikes: Η τάση στα ποδήλατα είναι ηλεκτρική

Τα ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση μπορεί να αποτελέσουν το μέλλον της αστικής μετακίνησης ενώ ταυτόχρονα είναι και μια θαυμάσια πρόταση για όλους όσους αγαπούν το ποδήλατο χωρίς να έχουν την απαιτούμενη φυσική κατάσταση για να το χαρούν.

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που τα e-bikes αποτελούν σήμερα την πλέον αναπτυσσόμενη κατηγορία ποδηλάτων σε όλη την Ευρώπη και μόνο στη Γερμανία έχουν φέτος πουληθεί περισσότερο από 1 εκ. τέτοια ποδήλατα!

Βιώσιμη κινητικότητα και ηλεκτροκίνηση

Το micromobility αποτελεί αναμφίβολα το μέλλον της βιώσιμης κινητικότητας στις σύγχρονες πόλεις. Τα ποδήλατα, για να χρησιμοποιούνται από όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μερίδα πολιτών, πρέπει να είναι σύγχρονα, πρακτικά, λειτουργικά και να αποτελούν μια ουσιαστική λύση ανεξαρτήτως απόστασης ή μορφολογίας εδάφους. 

Και η ηλεκτρική υποβοήθηση προσφέρει τη λύση σε όλα τα παραπάνω.

Το εξτρά κόστος της απόκτησης ενός ποδηλάτου με ηλεκτρική υποβοήθηση αποσβαίνεται εύκολα ειδικά αν κάποιος υπολογίσει τη μείωση στα καύσιμα, στο κόστος συντήρησης ενός αυτοκινήτου αλλά και στη βελτίωση της υγείας και της φυσικής κατάστασης του χρήστη.

Το μόνο που χρειάζεται προκειμένου να πειστεί κάποιος να κάνει το επόμενο βήμα – δηλαδή να σκεφτεί την καθημερινότητά του με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο – είναι να το δοκιμάσει!

Σε περιμένουμε λοιπόν στις 27 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00-19:00 στο χώρο στάθμευσης Cityzen Δικαστήρια Ευελπίδων!