#1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα
P&S

Η Cityzen Parking & Services ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ στα FM AWARDS 2017

Facilities Management Awards 2017
\'cityzen\'
parking-podilaton
car wash
recycle

Η Cityzen Parking & Services ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ στα FM AWARDS 2017


Η Cityzen Parking & Services, η #1 εταιρία Parking στην Ελλάδα, κατέκτησε 2 σημαντικές διακρίσεις στα Facilities Management Awards 2017 για τις καινοτομίες μας στο Κέντρο Ελέγχου, αλλά και της νέας μας εφαρμογής έξυπνων κινητών Cityzen Mobile App!

Σε κλίμα γιορτής, χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στο gazARTE, η τελετή απονομής των Facilities Management Awards 2017. Τα βραβεία, που διοργανώνει η Boussias Communications, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση εγκαταστάσεων από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους σχετικών υπηρεσιών.

Η Cityzen Parking & Services κατέκτησε το Χρυσό βραβείο στην ενότητα «Services», κατηγορία «Διαχείριση Χώρων Στάθμευσης» και το Αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Innovative Application of Systems or Technology in Facility Management».

Τα βραβεία Facilities Management Awards αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση εγκαταστάσεων από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους σχετικών υπηρεσιών και αποτελούν τον κορυφαίο θεσμό βράβευσης στη χώρα μας.

Η εταιρία μας απέδειξε ανάμεσα σε 250 επιχειρήσεις τη σημαντική συνεισφορά της στην αποτελεσματική διαχείριση εγκαταστάσεων, στην αειφορία, αλλά και στην Εθνική μας οικονομία.