#1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα
P&S

Η CITYZEN PARKING & SERVICES ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ IMPACT BITE Awards 2019!

parking-podilaton
car wash
recycle

Η CITYZEN PARKING & SERVICES ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ IMPACT BITE Awards 2019!


Βusiness Ιntelligence και Cityzen!

Τη Τρίτη 28 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Οίνου, η  τελετή απονομής των  IMPACT BITE Awards 2019.

Η Cityzen βραβεύθηκε στην ενότητα Business Intelligence and Analytics για τη δημιουργία της πλατφόρμας «Cityzen Bridge Analytics» σε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού bapp.

H  Cityzen έχοντας  την ανάγκη για άμεση πληροφόρηση των ημερήσιων εσόδων , το είδος αυτών αλλά και το έσοδο ανά γεωγραφική περιοχή δημιούργησε μια πλατφόρμα, η οποία θα παρουσιάζει online την απόδοση των χώρων στάθμευσης.

Ακολουθώντας υψηλά πρότυπα τεχνολογίας, η οργάνωση και η διαχείριση της πληροφορίας παρουσιάζεται με τρόπο άμεσο και απλοποιημένο, δίνοντας σημασία στην ακρίβεια και σαφήνεια των αποτελεσμάτων. Από την ανάλυση εξάγονται συμπεράσματα για τη βελτίωση της κερδοφορίας από τις παρεχόμενες υπηρεσίες, που είναι χρήσιμα για τη στρατηγική και υλοποίηση των στόχων της εταιρείας

Είναι βέβαιο πως η εγκατάσταση της πλατφόρμας «Cityzen Bridge Analytics», μόνο οφέλη μπορεί να έχει για την επιχείρηση. Οφέλη σημαντικά για την επιχείρηση, που συνίστανται στην αύξηση της αποδοτικότητας και κατά συνέπεια της κερδοφορίας, αλλά και για τον πελάτη, διερχόμενο ή τακτικό, ο οποίος θα απολαμβάνει ενίοτε εκπτώσεις αλλά κυρίως, θα εξυπηρετείται με σύγχρονες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους.

 

Κωνσταντίνα Σπυράκη: App Product Manager & Νίκος Γιοβάνης: Business Analyst