#1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα
P&S

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ… “ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ” ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ CITYZEN

Αισθητήρες Εντοπισμού Θέσεων Στάθμευσης
\'cityzen\'
parking-podilaton
car wash
recycle

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ… “ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ” ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ CITYZEN


Αισθητήρες Εντοπισμού Θέσεων Στάθμευσης. H σύγχρονη, αυτοματοποιημένη λύση που έφτασε και στη χώρα μας, από τη Νο1 εταιρεία στη λειτουργία χώρων στάθμευσης στην Ελλάδα.

Στη Cityzen δεν σταματάμε να καινοτομούμε, καλύπτοντας τις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες των επιχειρηματιών του κλάδου μας.

Σε αποκλειστική συνεργασία με τη γερμανική εταιρία MultiGuide, προερχόμενη από τη Siemens, προσφέρουμε κορυφαίες λύσεις εξοπλισμού που βελτιστοποιούν την ποιότητα των υπηρεσιών σας, αυξάνουν την ανταγωνιστικότητά σας και ενισχύουν την κερδοφορία σας.

Συγκεκριμένα, το πρωτοποριακό σύστημα Αισθητήρων Εντοπισμού Θέσεων Στάθμευσης της Cityzen είναι η λύση που επιτρέπει στην επιχείρησή σας να αυξήσει σημαντικά τα έσοδά της, ενώ ταυτόχρονα ανεβάζει τον συνολικό δείκτη ικανοποίησης του πελατολογίου σας, βοηθώντας τους πελάτες σας να σταθμεύουν πιο άνετα και πιο γρήγορα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συστημα είναι πλήρως λειτουργικό, τοποθετείται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά στις ράγες ή στην οροφή του κτηρίου σας, έχει χαμηλό κόστος συντήρησης και αναβαθμίζεται συνεχώς, προσφέροντας επιπλέον τεχνολογικές καινοτομίες.

Εμπιστευθείτε, λοιπόν, κι εσείς τη σύγχρονη λύση που έφερε η εξέλιξη και σας προσφέρει η Cityzen και ανάψτε το πράσινο φως… για την κερδοφορία της κάθε σας θέσης.