#1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα
P&S

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ PARK & RIDE: ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ!

parking-podilaton
car wash
recycle

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ PARK & RIDE: ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ!


Από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, η Cityzen θέτει σε εφαρμογή το όραμά της για βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη.
H νέα υπηρεσία της Cityzen, Park & Ride προσφέρει σε όσους παρκάρουν στο χώρο στάθμευσης Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο, δύο δωρεάν εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών ώστε να μετακινηθούν από και προς το παρκινγκ και σε οποιοδήποτε προορισμό θέλουν!

Πιο συγκεκριμένα, οι πολίτες θα μπορούν να παρκάρουν το Ι.Χ. τους στη Cityzen και με το εισιτήριο εισόδου στο παρκινγκ θα παραλαμβάνουν δωρεάν από το ταμείο και δύο εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών. Στην συνέχεια με την ακύρωση των εισιτηρίων και την επίδειξη της κάρτας του παρκινγκ στον οδηγό του λεωφορείου θα έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν από και προς το κέντρο της πόλης αλλά και σε όποιον άλλο προορισμό επιθυμούν εντός και εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος. Ουσιαστικά οι πολίτες θα πληρώνουν ΜΟΝΟ για την αξία της στάθμευσης του οχήματος τους στο χώρο στάθμευσης Cityzen Parking & Services.
Αν για παράδειγμα, κάποιος ολοκληρώσει τις δουλειές του στο κέντρο μέσα σε μία ώρα, η συνολική αξία που θα πληρώσει, για στάθμευση και μετακίνηση με το λεωφορείο θα είναι ΜΟΝΟ 1,5€!

Στο parking της Cityzen υπάρχει στάση του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου από όπου και μπορούν οι πολίτες να επιβιβασθούν στις περισσότερες γραμμές των αστικών συγκοινωνιών και χωρίς άγχος, κόστος και νεύρα να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε προορισμό σε ελάχιστα λεπτά.  

Η δράση ξεκινά από την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 και θα ισχύει καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή από τις 7:00 το πρωί έως και τις 9:00 το βράδυ.
Το Σάββατο η ισχύς είναι από τις 7:00 το πρωί έως και τις 3:00 το μεσημέρι ενώ δεν ισχύει τις Κυριακές και τις αργίες.

Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο: Λιμένας Βόλου, Περιοχή Πλατείας Τελωνείου, 38221