#1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα
P&S

Η CITYZEN ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΗΣ CYCLEFI! ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ “SANITAS CYCLEFI” ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ PARKING!

parking-podilaton
car wash
recycle

Η CITYZEN ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΗΣ CYCLEFI! ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ “SANITAS CYCLEFI” ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟ PARKING!


Η Cityzen είναι μία εταιρεία που σέβεται το περιβάλλον και δείχνει την ευαισθησία της συμβάλλοντας έμπρακτα σε ενέργειες που μεριμνούν για την προστασία των φυσικών μας πόρων.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Εταιρία Cyclefi  συμμετέχοντας στην πρώτη υπηρεσία επιβράβευσης για σακούλες απορριμμάτων για ανακύκλωση που διατίθενται αποκλειστικά στα Super Market Βασιλόπουλος. Η Cyclefi σε συνεργασία με την ομάδα SANITAS δημιούργησε ένα νέο προϊόν: οι πορτοκαλί σακούλες απορριμμάτων “SANITAS Cyclefi” έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλωμένα υλικά και προορίζονται αποκλειστικά για την ανακύκλωση οικιακών απορριμμάτων συσκευασίας (πλαστικό, χαρτί, γυαλί, αλουμίνιο, λευκοσίδηρος).

Η “SANITAS Cyclefi” είναι η μόνη σακούλα που ανακυκλώνεις και σε επιβραβεύει.

Ανακυκλώνοντας με τις σακούλες απορριμμάτων για ανακύκλωση SANITAS Cyclefi, κερδίζεις 3€ ΕΚΠΤΩΣΗ στους χώρους στάθμευσης της Cityzen!

 

Η διαδικασία είναι απλή.

Η κάθε συσκευασία “SANITAS Cyclefi”, περιέχει έναν μοναδικό 12ψήφιο κωδικό που με την καταχώρηση του στο αντίστοιχο πέδιο αποκτάς άμεσα και δωρεάν πρόσβαση στην προσφορά της CITYZEN. Το μόνο που έχεις ακόμα να κάνεις, είναι να γεμίσεις την πορτοκαλί σακούλα με ανακυκλώσιμα υλικά, να περάσεις την αυτοκόλλητη ετικέτα και να σκανάρεις το QR κωδικό από το κινητό σου για να αποκτήσεις επιπλέον κουπόνια και να στηρίξεις τις κοινωνικές δράσεις της Cyclefi.

Το εκπτωτικό κουπόνι 3€ μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός 15 ημερών στους ακόλουθους σταθμούς:

Cityzen Δικαστήρια Ευελπίδων

Cityzen Εμμανουήλ Μπενάκη

Cityzen Μαρούσι Αίθριο

Cityzen Μαρούσι Φραγκοκκλησιάς

Cityzen Πύργος Αθηνών

Cityzen Ιλίσια Μιχαλακοπούλου

Cityzen Village Shopping & More

Cityzen Λιμάνι Βόλος Τελωνείο

To πακέτο “SANITAS Cyclefi” θα βρίσκεται σε όλα τα Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος, διαδίδοντας με τον καλύτερο τρόπο την αξία που δημιουργεί η υπηρεσία τόσο για την ανακύκλωση όσο και για την καθημερινότητά μας.

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες: https://www.cyclefi.com/