#1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα
P&S

Η CITYZEN ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ 6Η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ!

parking-podilaton
car wash
recycle

Η CITYZEN ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ 6Η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ!


Κάθε χρόνο, ο θεσμός της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών είναι, για εμάς στη Cityzen, μία ευκαιρία να προβάλλουμε την έννοια της Εξυπηρέτησης προσφέροντάς εντελώς δωρεάν στους πελάτες, υπηρεσίες και προϊόντα που διευκολύνουν την αστική μετακίνηση.

Φέτος, συμμετέχουμε για 6η συνεχή χρονιά με δράσεις για την επιβράβευση των πελατών μας! Κάθε ημέρα, στα social media της Cityzen (Facebook, Instagram), τρέχουμε διαγωνισμούς που στοχεύουν την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας, τη συνειδητή επιλογή για οδική ασφάλεια και τη σωστή συντήρηση των οχημάτων.

Ενδεικτικά, τα δώρα που θα κληρώσουμε είναι:

  • 3 σετ υαλοκαθαριστήρων και 1 ξεθάμπωμα φαναριών από την CarGlass
  • μία 6μηνη συνδρομήKINEO για ηλεκτρικό πατίνι
  • ένα κράνος
  • 5 δωροεπιταγές καυσίμων ΕΛΙΝ
  • 4 προπληρωμένες κάρτες φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων
  • δωρεάν Parking, πλύσιμο Μέσα-Έξω αυτοκινήτου & Βιολογικό Καθαρισμό αυτοκινήτου

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, υπενθυμίζουμε σε όλους τους πελάτες μας να μας δώσουν το feedback τους για τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που λαμβάνουν κάνοντας χρήση των συσκευών αξιολόγησης που διαθέτουμε στους χώρους στάθμευσης (NPS) ή συμπληρώνοντας την έρευνα ικανοποίησης πελάτη που βρίσκεται εντός εφαρμογής μας, Cityzen App.

Το όραμά μας στη Cityzen είναι να κάνουμε την μετακίνηση στην πόλη πιο εύκολη, πιο άνετη, πιο ευχάριστη και φιλική προς το περιβάλλον με τα parking μας να αποτελούν κόμβους εξυπηρέτησης για κάθε έναν που κινείται στην πόλη.

Και μπορούμε να προβάλλουμε το όραμά μας πιο δυνατά μέσα στο ευχάριστο και εορταστικό κλίμα που προσφέρει η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών.