#1 εταιρεία Parking στην Ελλάδα
P&S

Cityzen Αεροδρόμιο Χανίων

Cityzen Αεροδρόμιο Χανίων
\'cityzen\'
parking-podilaton
car wash
recycle

Cityzen Αεροδρόμιο Χανίων

Ο Διεθνής Αερολιμένας Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» βρίσκεται στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου (Σούδα) και απέχει περίπου 15 χλμ. από την πόλη των Χανίων. Καθημερινά εξυπηρετεί πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, μεγάλο μέρος των οποίων είναι κυρίως επαγγελματικού χαρακτήρα.

Από τον Αύγουστο του 2018, η Cityzen Parking & Services επαναλειτουργεί τον επίσημο χώρο στάθμευσης του Αεροδρομίου Χανίων, 30 μέτρα απέναντι από το κεντρικό κτίριο, μόλις 1 λεπτό με τα πόδια! Πλέον, με την αναδιαμόρφωση του χώρου, την εγκατάσταση σύγχρονου εξοπλισμού και αυτοματοποιημένων συστημάτων στάθμευσης, καθώς και τη δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα σε χαμηλές τιμές το πάρκινγκ μέσα στο Αεροδρόμιο γίνεται με ευκολία, άνεση και κυρίως οικονομικά.

Η Cityzen Parking & Services, η Νο.1 εταιρία Parking στην Ελλάδα, αναβαθμίζει την εμπειρία στάθμευσης μέσω των καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών που προσφέρει. Στο cityzenparking.com και στο Cityzen App μπορείτε να προαγοράσετε τη θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου σας μέσα στο Αεροδρόμιο των Χανίων απλά και γρήγορα, με έκπτωση 20%!

Μόνο με μερικά clicks, κερδίζετε χρόνο και εξοικονομείτε χρήματα!

Κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια και ταξιδέψτε ξέγνοιαστα παρκάροντας το όχημά σας με ασφάλεια ΜΕΣΑ στο Αεροδρόμιο των Χανίων.

Επιλέγοντας τη Cityzen Parking & Services η άνεση του ταξιδιού ξεκινά πριν την πτήση. Το parking γίνεται πλέον εύκολα και οικονομικά.

Τα πρώτα 20’ στάθμευσης είναι δωρεάν!

  

Συνδέσου. Αγόρασε. Κέρδισε.

  • Ωράριο Λειτουργίας: 24×7
  • Διαθέσιμες Θέσεις: 240
  • Παροχές: θέσεις ΑμεΑ, κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης


Επικοινωνία: +30 213 0 600 000 ׀ customerservice@cityzen.com.gr

 

Carwash